6. Kiemelt utazási ajánlatok és utazási kuponok

Nézzük bővebben a kiemlet utazási ajánlatokat és a kuponos megoldásokat. Amerikában igen közkedvelt a kupon. Egyszerűen készpénz helyett használható. Itt is, csökkentve az utazásunk árát. Nézzünk rá példát. A keresést 2015. Július 25-én csináltam, tehátt az akkor aktuális hotelárakat tudom mutatni, hogy akkor mennyi volt, ha lefoglalnám. (Egy előző levelemben kitértem már rá, hogy a hotel ára a telítettségétől függ leginkább, figyleembe veszik az időszakot is, és az ár folyamatosan változik.)

kuponos ajánlatok

Nézzük mondjuk a csodaszép Firenzét:

 

Firenze kuponnal

 

Láthatjuk hogy 22 kuponunkért és 162 USD ért mehetünk ide 2 éjszakára 2 fővel. A 78 % kedvezmény arra vonatkozik, ha épp ugyanezt ugyanekkor szeretnénk lefoglalni a booking.com-on, akkor ennyivel kevesebbet kellene fizetnünk. Látható a szálloda neve, leírása, és az, hogy ehhez még kapunk egy városnéző túrát is, múzeumlátogatással.

 

Nézzünk még eggyet, menjünk Dubaiba:

Dubai kuponos

 

Itt 5 éjszakát kapunk 2 főre 15 kuponért és 514 USD-ért a Radisson Blue-ban. (reggelire eddig még mindig bármennyi lazacot ehettem, ha ebben a láncban foglaltam…) És kapunk még egy reptéri transzfert is, és egy belépőt a delfináriumban. Ennek ellenére a mások által sokat emlegetett bookingra 44%-ot vernek árban.

 

Gondoltam, hogy áhh, biztos csak 1-2 ajánlat van beetetésnek. Hát elárulom, hogy a kínálat folyamatosan bővül. Jelenleg így néz ki:

852 hely 40 orszag kuponajánlatok

 

Érdemes néha ránézni, elárulom, folyamatosan egyre újabbak jelennek meg.

 

Megemlíteném még a normál szálláskeresőből valós idejű árösszehasonlítsokat is. Ez megkönnyíti azok dolgát, akik nem akarják a keresgetéssel fárasztani magunkat. Elárulom, hogy a booking.com-hoz képest mutatja az árelőnyt! A nyitóoldalon már rögtön láthatók a legjobb és legkedvezőbb áru szállások. Ebből akár ötletet is meríthetün. Itt is 2015 07 25-én néztem. Valószínű 1-2 hét vagy hónap múlva, megint újakat kapunk. Hát nem nagyszerű?

kiemelt ajálnatok 2015 07 25-en

 

Három és fél éve kísérem figyelemmel az utazási oldalak fejlődését. Amit itt kaptam, bevallom imádom. Egyszerűen alig tudom eldönteni, hogy megint hova menjek, és mit mutassak be az embereknek. Alig várom, hogy készülhessen a következő kis útifilmem, ami még több segítséget és ötletet adhat az utazóknak.

 

Jelenleg rengeteg ember használja ezt a rendszert, és biztos vagyok benne, hogy sok pénzt költenek itt. Egy hibát találtam a rendszerben bevallom, és az az, hogy nem az enyém… Elgondolkodtam rajta, hogy ennyi ember költéséből amennyi haszon van, biztos énete kétszer fél évet utazhatnék….

 

További információért keress az alábbi elérhetőségeken:

MT reptéren negyzetes

Merényi Tamás

utazásspecialista

info@merenyitamas.hu

+36 70/319-0340