7. Hogy lehet saját utazási irodánk?

Mint első levelemben említettem, 2012 óta használom a Firefliest utazásaimhoz. Bevallom, alig várom, hogy a rendszer részét képezzék a tengerjáró nagyhajós utak. Már arról álmodozom, hogy hova menjek el először. Van ami a Norvég fjordokat és Izlandot mutatja meg, van ami az Északi-tengeren megy, van ami a Földközi-tengeren több útvonalon, és vannak a Karibiak. Hmmm… azt hiszem egyet nem is lehet választani ezekből. Sokat hallottam már arról, hogy a konyhájuk valami mennyei. Rengeteg finomság kipróbálható itt, ami máshol nem nagyon, vagy csak igazán különleges éttermekben. És vonzónak találom, hogy akár 4-5 ország 1-1 városában is sétálhatunk 1-1 nap.

Nos említettem, hogy azon dolgozom, hogy bárkinek lehessen “saját utazási irodája”, és bármikor bárhova, kedvező áron elutazhassanak akár a barátaival ismerőseivel is jót téve, az ő útjukat is olcsósítva.

És itt jön a kérdés, mibe kerül ez. Ki juthat hozzá egy ilyen exclusive dologhoz? Sokan mondták, biztos cask a gazdagok, és tuti van apróbetűs rész, amit nem közöltek velem sem. Nos elárulom, a 3 és fél év alatt tett majd 100 utazás során nem találtam semmi olyat, ami miatt nem mermen ezt megmutatni másoknak. Egyszerűen szabadon akkor utazunk amikor akarunk, mincs köteletettség.

Három féle csomagból választhatunk, attól függően mennyit utazunk, vagy mennyit tudunk utazásra szánni.

Az első csomag azoknak jó, akik évente 150-200 000 Ft-ot tudnak max elkölteni utazásra. (Ez lehet egy 1 hetes tengerparti nyaralás, vagy egy városlátogatás és télen 1 vagy 2 wellnesshétvége pihenésnek), a másik réten aki ezt választja ennél sokkal többet is elkült, de bizalmatlan. Ez sem baj, kipróbálják ők is, és majd 1 év múlva választhatnak másik cosmagot is. De nézzünk konkrétan.

Basic csomag kuponokkal pont nélkül

 

Mit is jelent ez pontosan, mit is kapunk?

A Basic tagság ára 1 évre 524 USD, azaz a mai árfolyamon (1 USD=284,88 Ft) 149.277 Ft. Leegyszerűsítve, vállaljuk azt, hogy a cégnél utazunk egyet, és cserébe hozzáférést kapunk az összes velük kapcsolatban álló utazási nagyker ajánlatához, mintha mi is utazási irodák lennénk (elárulom, már egyre több iroda is használja ezt, csak továbbszámlázzák az utasoknak…). Tehát azt mondják, NE AZ UTAZÁSI IRODÁBA KÖLTSÜK EL A PÉNZÜNKET? HANEM ITT, és cseréve megkapjuk a legjobb árakat és szolgáltatást, ami a világon létezik. Tehát 1 db diamond voucher formájában utazunk egyet. Itt jön a kérdés mikor, és mit választhatok érte. Mondom a saját példáimat én hova használtam fel, de nyilván 1 év alatt mindenki olyan utat választ, ami neki tetszik. Tehát 1 voucherrel voltam tavasszal 5 éjszakát Párizsban, 2 főre foglaltunk. Utaztam 2014 májusában 2 fő 4 éjszakára 3 csillagos hotelben reggelivel Firenzében. Voltam 2 éjszakát Szentpéterváron 4 csillagon belvárosban érte. 2 voucherért voltam 3 éjszakát Moszkvába a Vörös tér közelében 4 csillagon 2 főre, reggelivel. Használtam még 5 éjszakára San Franciscoban az Union Square környékén 2 főre 2 vouchert. Továbá Los Angelesben is Long Beachen 2 éjszakára 2 főre. Fogaltam Rómában, Kairóban, Hurghadán és sorolhatnám. Tehát tényleg kinek mi tetszik, utazhat.

A kártya árának egy részét tehát voucher formájában, a másik részét pedig kupon formájában utazhatjuk le. Ettől kezdve, nincs kockázat.

Ha pedig még szertnénk utazni akár 1-1 napra, vagy akár még többre is, akkor természetesen a bankkártyánkkal kifizethetjük a szállást, és utazhatunk bármenynit. És vihetjük magnukkal akár 9 barátunkat is, nekik is kifizetjük bankkártyával a szállást, és ők is kedvező árat kapnak, mint mi.

 

Sokszor elhangzik azért az, hogy mi ennél jóval többet is el tudunk költeni egy utazásra, van e jobb ajánlat? Nos van, van egy Smart csomag.

Smart csomag kuponokkal pontok nélül

Itt már 5 évig használhatjuk a rendszert. Kapunk 3 vouchert, amit leutazhatunk, és 30 kupont. És ha bankkártyával foglalunk, akkor itt az előző csomaghoz képest 4% kedvezményt is kapunk. Ezt már többen választják.

 

A cég prémium terméke, amit én is használok, pedig a Life csomag.

Life csomag kuponokkal pontok nélkül

Ez a csomag azoknak jó, akik nem szeretnék abahagyni az utazást… Komolyra fordítva, ez a svájci cég prémium terméke. Itt is leutazható a csomag ára, csak itt ha lejár az 1 vagy az 5 év, már nem kell másik csomagot vásárolni. És ez a valódi utazási iroda. Itt bárkit, testvérünket, szüleinket, dolgozóinkat, üzletársunkat, üzletkötőinket is utaztathatjuk bármikor bárhova. Itt kapjuk a legnagyobb bankkártyás kedvezményt is.

Kapunk 7 diamond vouchert, melyet 2 év alatt utazhatunk el, és kapunk 70 kupont is, melyre 5 évünk van. Természetesen bárhányat utazhatunk még nagyon kedvező áron, úgy, hogy kifizetjük a bankkártyánkkal.

Ha foglalunk, akkor pedig a megadott e-mailcímünkre jön a foglalást igazoló papír a foglalási számmal és az utazók nevével, valamit a számla (ez lehet céges is természetesen).

A csomagok további előnye, hogy a diamond voucher és kupon bárkinek átadható, bárki felhasználhatja.

 

Összefoglalva, azért választottam ezt a csomagot, mert tudom, hogy 2 év alatt ezt az összeget biztosan elutazom, és itt kapom a legjobb szolgáltatást.

Ha szeretnél Te is ezzel utazni, nem kell mást tenned, mint a következő linkre kattintanod, és Te is megnézheted a rendszert, keresgethetsz benne. És ha tetszik, akkor pedig válassz egyet a 3 csomagból, fogd a bankkártyád és Te is utazz ezzel a céggel. Sok kalandot kívánok még életed során, és kívánom rengeteg élménnyel légy gazdagabb.

KATTINTS IDE!

További információért keress az alábbi elérhetőségeken:

MT reptéren negyzetes

Merényi Tamás

utazásspecialista

info@merenyitamas.hu

+36 70/319-0340