Gondolataim a képzésről és az üzletről

Fontosnak tartom a képzést. Bárki bármilyen területen van, egy biztos, tanulnia kell. Hogy egyre profibban tudja képviselni azt, amit csinál. És egyre jobban tudjon másoknak segíteni. Mégegyszer leírom, SEGÍTENI. Szerintem feladatunk az, hogy segítsünk a termékünkkel, szolgáltatásunkkal az emberek problémáinak a megoldásában. Először nyilván megtanuljuk, megtapasztaljuk mi is, hogy amit adunk az tényleg jó, majd utána bemutatjuk.

A bemutatását a termékünknek vagy szolgáltatásunknak is tanuljuk. Gyakoroljuk, és jó eséllyel egyre jobbak vagyunk benne. Nekem könnyű dolgom van gondolják sokan, mert azt csinálom amit szeretek. Utazom, és erről beszélek az embereknek. Készítünk kisfilmeket, írom itt a blogot, az utazási részt, fotózom hozzá. 2015 tavaszán jelent mega könyvem, és írom a következőt. És persze sok embernek segítek, akik kutatják a nagyvilágban a jó helyeket, amikre ők is szívesen elmennének.

egy miatt tényleg könnyű a dolgom:

Az utazásért nem kell az emberekben vágyat felkelteni! Az van!

 

Tehát egy olyan dologra tudok megoldást, amire van kereslet, és lesz is a jövőben!

Mindíg lesz olyan, aki biztonságosan és olcsóbban akar menni utazni. Vagy élvezni akarja az életet, mint a gazdagok, még ha ő nem is az!

A konkurencia is szid már minket, egyre több valótlan állítást hallok, ebből látom jó úton haladunk 🙂 Egy biztos, utazunk, megmutatjuk az embereknek hogy tehetik meg ezt még jobb körülmények között és pénzt keresünk az ő költéseikből. Mennyit? Egy 7000 milliárd dolláros, folyamatosan növekvő piacról van mit halászni nem? A legjobb eszköz van a kezünkben. Ez biztos! Gyere velem, keress meg és segítek.

Egy olyan céggel akarsz dolgozni, ahol az emberek utazásaiból folyamatosan pénzt kapsz,
vagy ahol nem?

 

29. Kasza nap

Joe YacbeckkelFantasztikus előadást tartott ismét Kasza Tamás. Budapesten a Lurdyban volt a 29. Kasza nap, melyre elmentünk. Feltöltődésnek is jók ezek, hogy lássuk mennyi ember érdeklődik, vagy akar magának és családjának jobb életet. 550 körül volt a létszám. Tamás egyszerre vicces, tanító, motivátor és szónok. Remélem még nagyon sokat tanulhatok tőle. Volt egy vendégelőadó is Joe Yazbeck. Vezetői és kommunikációs tréningeket tart a nagyvilágban. Épp a könyvét dedikálja nekem. Amiből biztoan sokat tudok tanulni 🙂 Az elkészült Világjáróknak kalandozókank című könyvem dedikált példányát most sikerült átadnom Tamásnak. Felhívott a színpadra. Előtte megkért, beszéljek  azokhoz kicsit én is, akik a szombatjukat nm pihenésre, hanem képzésre szánják. Nagy megtiszteltetés, hogy ismét ennyi embernek segíthettem.

29 Kasza nap Tamással

Iratkozzatok fel a hírlevelemre, és megmutatom hogy az igényes utazók hogy tájékozódnak, és foglalnak szállást ebben az információkkal túlzsúfolt időhiányos világban.

Ha érdekel téged is, hogy spórolhatsz a szállásfoglalással, hogy szerezhetsz Te is ilyen élményeket, kattints ide, és megmutatom neked is.

MT reptéren könyvemmel

Üdvözlettel:

Merényi Tamás
utazásspecialista

+36 70/319-0340
info@merenyitamas.hu
skype:merko73