Bemutatkozás

Merényi Tamás 1973-ban született Pécsett. Felsőfokú külkereskedelmi tanulmányai után  több mint 14 évig volt az Alexandra kiadó szerkesztőségének a tagja. Több mint 60 utikönyv elkészítésében vett részt. Közben járta a világot, túrázott, vitorlázott, fotózott.

36 országba jutott el több mint 30 év alatt. (Csehszlovákia, Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Franciaország, Spanyolország, Andorra, Görögország, Románia, Jugoszlávia, Szerbia, Svájc, Németország, Horvátország, Montenegró, Thaiföld, Kambodzsa, Oroszország, Amerikai Egyesült Államok, Hollandia, Ukrajna, Törökország, Vatikán, Egyiptom, Írország, Egyesült Királyság, Marokkó, Nyugat-Szahara, Belgium, Egyesült Arab Emírségek, Kenya, Kuba, Vietnám, Laosz)

További tervek: Peru, Tibet, New York, London, Málta, Ciprus, Grúzia, Skandináv országok

A Swisss Halley A.G-vel 2012-ben került kapcsolatba. Első útja Budapestre a Ramada Aquaworldbe vezetett unokatestvérével, Szabó Jenővel, aki megismertette vele ezt az üzletet. Utána jött hogy a külföldieket említsem Párizs,  Pozsony, Moszkva, Szentpétervár, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Monterey, Dublin, Kairó, Hurghada, Róma, Firenze, Párizs, Isztambul, Antalya, Berlin, Havanna, Bangkok, Hanoi, Luangprabang és még számtalan hely.

Célja, hogy megismertesse az embereket ezzel az utazási formával és segítse azokat, akik hajlandók a változásra, nyitottak az új dolgokra és hajlandók tanulni, hozzásegíse őket egy minőségibb, jobb élethez. Előadásokat tart az ország több pontján, ismertetve egy svájci zártkörű utazási klub előnyeit. Megmutatja az embereknek, hogy a turizmus üzletágából hogy profitálhatnak ők is. Hogyan utazhatnak olcsóbban, vagy akár ingyen is a világ szinte bármely pontjára. Segít a célok megfoglamazásában, és fókuszban tartásában az embeknek.

2015-ben megjelent Világjáróknak, kalandozóknak című könyve.

Ha bővebb információt szeretnél az utazásokról, vagy Te is szeretnél olcsóbban utazni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

MT reptéren könyvemmel

Merényi Tamás
utazásspecialista
+36 70/319-0340
info@merenyitamas.hu