Mivel utazom most? – 2024

Volt/van a covid, erről nem tudok sokat mondani, csak annyit, hogy volt időszak, amikor nem lehetett utazni, vagy csak igazolvánnyal, oltási papírokkal stb. Most lehet menni megint. Mi történt ez elmúlt években? Az utazási kedve az embereknek nem múlott el, sőt. Magyarországon sokan vettek lakást/házat a Balatonon vagy más vízparton, és mentek. Nehéz volt otthon maradni. Sokmidnent persze rendbe lehetett tenni, de a vágy mindigis ott volt.

Én sem utaztam sokfelé, Erdély, Kuba, és nemrég Vietnam, Laosz és Thaiföld. Volt még Portugália Portó és Lisszabon, meg Észak-Olaszország és Svájc. És persze sokszor a Balatonra. A meleget és a vizet szeretem. De a korábbi időszakokat nézve, ez nem volt sok utazás. Meszületett a kisfiam 5 éve, ez is beleszólt a dolgokba. Várom hogy nagyobb legyen, és majd úgy igazítom az utazásokat, hogy ő is részese lehessen, és nagy élményt adjon neki is. Menni fog 🙂

És persze kérdezik, hogy megvan még az a svájci cég, nem ment tönkre? A kérdés jó, az egyik legnagyobb ilyen amerikai cég lehúzta a rólót, most átalakul, gyűjtik az utazókat. Másképp működtek mint mi, mi túléltük. Az utazóbázis persze megcsappant a covid alatt, érthető is, viszont az emberek mennének. Ebben a 12 évben, amiben megmutattam és jelenleg is mutatom az embereknek hogy hogy lehet olcsóbban, biztonságosabban és olcsóbban utazni, sokminden változott.

A cég felépítette a világ legnagyobb hotel adatbázisát (kb 5,2 millió szállás). Mellé a legnagyobb autóbérlő adatbázis is elkészült. A repjegyfoglalási rész is sokkal jobb lett. Vannak helyi programokra jegyek, koncertekre, sporteseményekre. Lehet hajós utakra is jegyet venni. Bérelhetünk villákat, apartmanokat is az egész világon. Szóval a teljes palettát lefedték ezidő alatt. Tehát ha valaki régen hallotta a Swiss Halley-t, vagy a Fireflies márkát, és van kedve – ideje és pénze – utazni, akkor szívesen elmondom neki, mert garantáltan más már ez, mint régen volt. Sokkal de sokkal jobb lett minden.

Kinek is jó? Annak aki utazik évente egyszer-kétszer vagy akár sokszor. Vagy annak, aki az utazái bizniszből kivenné a részét, mint affiliate partner. Na jó hogy – kérdezik. Igazán annyi a feladat, hogy kipróbálod a rendszert, megtanulsz egy-két dolgot, és utána megmutatod az embereknek, hogy nézd, itt van ez, olcsóbban tudsz utazni, mi lenne ha használnád Te is. És a hír tovaszáll. Lesz kaki utazó lesz, lesz akit érdekel a rendszerből hogy tud pénzt keresni. És ennyire egyszerű. A kérdés az, hogy általad hallanak erről, vagy mástól. Te keresel pénzt ezzel, vagy más. Ha kíváncis vagy, hívj és beszélgessünk erről, hogy én hogy látom ezt ennyi év távlatából.