Hova is csöppentem?

Itt a gondolataim lesznek, amiket megosztok veletek. Fog többször változni, ahogy haladok előre, mind tudásban, mind vezetői szinten. De egy biztos, hogy épp amit gondolok arról hova csöppentem véletlen, azt írom le. Tudom, van akinek nem fog tetszeni, van aki nem fog már velem szóbaállni, és lesz, aki pedig pont ezért keres meg. Bizonyos ajtók becsukódnak, más ajtók pedig kinyílnak. Vállalom.

Szóval valahol négy éve kezdődött. Unokatestvérem Szabó Jenő jött, hogy talált egy üzletet, mellyel olcsóbban lehet utazni, és pénzt is lehet vele keresni. Ohh mondom ok, hol voltál vele. Mondta még sehol. Hát mondtam ok, szólj ha kipróbáltad, és tényleg működik.

Annakidején eléggé el voltam foglalva a yachtos weboldalaimmal és a vitorlázásokkal. Akkor épp az nagyon tetszett, és nagy térképeken rajzoltam be merre hajóztam már.

Aztán egyszer csak jött a hír, hogy 3 éjszakára 2 főre 80.000 Ft helyett 50.000-et kellett fizetni. Ohh mondom szuper,  ez kézzelfogható a spórolás. Utaztam én is párszor egy évben, így hát kipróbáltuk. Ramada Aquaworldben akkor 51.700 ft volt 1 szoba (elárulom a Belaggio-t Las Vegasban olcsóbban foglaltam már azóta) és mi kb. 21.000-et fizettünk érte. Na ez már tetszett. Saját magam láttam működik.

Következő út, irány Párizs! Mert ugye a tagság árát le akartam utazni, lássam hogy kapok érétket a pénzemért. 5 éjszaka tesómmal és apámékkel. Na ez is pipa. Itt már mertem megmutatni a barátoknak, ismerősöknek…

És jött, hogy ezzel lehet pénzt keresni. Értem én, aki elad egy utat az utazási irodájában, keres, akinél veszik a szállást az is. De hogy jöttem én a képbe, nekem nincs hotelem, utazós weboldalra nem tudok rengeteg szállást szerezni, és végképp utazási irodát sem nyitnék… (pont jópárat látok bezárni hatalmas balhék közepette, hogy az emberek nem kapták mega pénzükért az utakat…)

De mivel kiváncsi voltam, úgy döntöttem hogy utánajárok a dolognak. Kiderült van magyar vonatkozása is a cégnek. Hát elmentem az ország másik felébe, hogy találkozzam az egyik vezetővel. Pásku Istánnak hívják. Neki egész életemben hálás leszek. Gyakorlatilag tőle hallom azóta is a cég vízióját, és látom hogy hova haladunk. Megmutatta az új számítógépes foglaló rendszert akkor már. És az ő nyugdtsága és személyisége volt a garancia arra, hogy ezzel érdemes foglalkozni, érdemes tanulni a turizmussal kapcsolatos dolgokat. És érdemes segíteni az embereknek, akik tényleg többet kaphatnak a pénzükért ha utaznak. És jó látni azt a sok sok képet, amit kapok azoktól, akiknek boldogságot tudtunk adni 1-2 hétre nyaralásuk során. Íme egy nagyon kedves család, akiket nemrég ismertem meg (Bulgár tengerpartra mentek):

Lorantek

 

Tehát a cég célja, hogy mindent egy helyen megkaphassunk egy oldalon a lehető legjobb árakon ami az utazásunkhoz kell. Úgy gondolom ez szinte már most, ebben a röpke 4 évben sikerült is. Jelenleg 97 orszában vannak jelen. Kérdezem én a vállalkozókat, ennyi idő alatt ez jó fejlődés? Elég nagy a piac?

Az én célom pedig, hogy minél több embernek tudjak segíteni utazásának olcsóbbá és élményekkel gazdagabbá tételében. 

A következő pár évet ennek szentelem. Tanítom azt, hogy kapjatok jobbat a pénzetekért. És megtanítom azt is, hogy tudtok pénzt keresni anélkül, hogy óriási pénzeket fektetnétek be szálláshelyekbe vagy internetes oldalakba, amit vagy megtalálnak vagy nem az utazni vágyók.

Rengeteg új barátom lett, sok sok orszába jutottunk már el. És megmondom, hogy a csapatommal azon dolgozunk, hogy itthon, Magyarországon is legyen egy élménypark, ahol a gyerekek és családok kikapcsolódhatnak. Egy nagy, igazi, hatalmas játszóteret szeretnék, szép nvényekkel, parkkal, pizzériával és salibárral, ahol 1-2 napos programot is eltölthetek a családok. Hiszem, ebből az üzletből megcsinálható! Rajta vagyunk, tartsatok velem, és csináljuk meg együtt.

Keressetek nyugodtan!