Le Club Accor kártyám megérkezett

Megjöttünk Német körútunkról, és kint, amígy sorba kellett állni az egyik berlini hotel recepciójánál, olvasgattam a brossúrákat. Volt egy nagy Roll-up, amin az Accor hotelkártyát mutatták. Meg is kérdeztem a recepción mikor sorrakerültem, hogy mit kell tennem azért, hogy nekem is legyen. Pár perces volt a regisztráció, és most pár hétre rá meg is kaptam a kártyám.

Accor Hotel

Mire is jó egy ilyen?

Alul látható, mely hotelekben gyűjthetők a pontok, melyek a státuszunkat javítják. Alapból nem kell sorbanállni ott, ahol rengetegen vannak. Gondolnád, ez nem nagy kunszt, de próbálj meg pl az Alexanderplazton a Park Innbe 12 után becheckolni… Naugye! Itt 2800 hotelből választhatunk, 92 országban. Az olcsóbbtól a drágábbakig. És ami a lényeg, ha azon a rendszeren foglalsz, aminél ugye hatalmas kedvezmények vannak a hotelárakhoz képest, akkor is megkapod a kártyát, és élvezheted az előnyeit. Tehát a Firefileson keresztül foglaltakra is ki tudom használni.

Persze különböző előnyök is vannak más hotelkártyáknál is. Van még Hilton és Carlton klubkártyám is. Az utóbbinál már nem is emlékszem hogy Moszkvában vagy Szentpéterváron egyszer csak kopogtak a szobánk ajtaján, és egy nagy tál aszalt gyümölcsöt és foldimogyorót hotak egy borítékkal. Benne egy levél, a hotel igazgatójától, hogy köszönjük, hogy megint minket választott. Meglepő és kedves volt.

Szóval javaslom, hogy éljetek Ti is ezzel nyugodtan. A hotelek recepcióinál ha van ilyen lánc, megoldják a Ti kártyátokat is. Semmit nem vesztetek vele.

És ami még lényeges, keressétek a Firefliesnál is a kedvező szállásajánlatokat. Mutatok egy példát. Bécs Advent, 2 éj 2 főre reggelivel, városközpont. Sokan szeretnének elmenni, csodaszép a kivilágított belváros. A korizás és a puncs…

Nos, mennyiért lehet elmenni. Nyilván sok ajánlat van a weben. A Fireflies programozói hatalmasatt alkottak. A program úgy van megírva, hogy kikeresi a piaci árhoz képesti legjobb ajánlatokat. Íme:

Bécs Advent 2 nap

Lilával bekereteztem, mit kapcsoljatok be, hogy azonnal a legjobbakat kapjátok. Mert ugye nekem sincs kedvem az 1.200.000 ajánlatból még az ide tartozókat sem végigbogarászni 🙂 Szűrni lehet csillag szerint. És hatalmas előny, hogy a Tripadvisor értékelést is láthatjátok rögtön. Ugye ez az emberek véleményét mutatja.

Ha nincs még Firefliesos hozzáférésed, segítek, ezzel regisztrálva Te is böngészhetsz az ajánlatok között. Ezt másold a böngésződbe:

https://www.fireflies.com/SocialInvite?inviter=merko73

Vagy kattints ide!

Töltsd ki, nézz körül, és hívj ha segítség kell.
Az utóbbi 3,5 évben csak ezt használom.

 

Ha érdekel részletesebben téged is, hogy spórolhatsz a szállásfoglalással, hogy szerezhetsz Te is ilyen élményeket, kattints ide, és megmutatom neked is.

MT reptéren könyvemmel

Üdvözlettel:

Merényi Tamás
utazásspecialista

+36 70/319-0340
info@merenyitamas.hu
skype:merko73