Óriási fejlődés az online turizmus területén – fireflies.com

Ha olcsóbban akarsz utazni, akkor ezt most neked írom. Ha nincs időd sokat foglalkozni a legjobb ajánlatok keresésével, és mindent egy helyen akarsz elérni, akkor jó hírem van. Egy svájci cég, 5 éves munkáját láthatjátok egy weboldalon. Most szombaton voltam a világkonferenciájukon, többedmagammal… Volt érdeklődés  szerinted?

tomeg 1

Hogy miről is volt szó? Megpróbálom összeszedni röviden. A rendszer részét képezte eddig is számtalan beszállító. Mi jelent ez? A szállásokat is képzeljétek el veszik. No nem csak a turisták, hanem nagyban a weboldalak, utazási irodák és még az utazási nagykerek is. Ezért érnek el jó árakat, mert rengeteget vásárolnak a szállodaláncoktól is világszerte, amiket továbbértékesítenek.

Nos a rendszer tagja volt eddig is a booking.com – ugye ismerős, sokan használják, pedig sokkal jobb árakat is lehet találni. Az agoda.com Ázsia legnagyobb foglalóportálja. Nos itt ők is benne vannak, az oroszok legnagyobbja, a törököké, Amerika legnagyobb és legkedveltebbjei, törökország legnagoybbja. Ugye lehet nem is tudod hogy melyikek. Pedig elképesztő mennyiségű ember foglal Oroszországban és a környező országokban az ostrovok.ru-n. De van egy jó hírem, nem kell lexikonfejűnek lenned, egyet elég megjegyezned. www.fireflies.com. Itt tudsz rá regisztrálni:

https://www.fireflies.com/SocialInvite?inviter=merko73

1

 

IMG_7977Nos a rendszer új partnere lett a Közel-Kelet utazásspecialistája. Emiratesről eddig ugye azt gondoltad, hogy légitársaság, méghozzá nem is akármilyen. Nos van érdekeltsége a kinti szállásfoglalásokban és utak szervezésében. És ott van még a HRS. Németországban voltunk párommal nyáron, és ott folyamatosan ment a tévében a reklámjuk. És a hotels.de is elképesztő mennyiségű német utazót szolgál ki. Szerintem 1 napi bevételü bőven elég lenne ha átutalnák a számlánkra… Jó lenne?

Nos szállásunk már volt eddigis 1.200.000 hotelben ami persze még bővül. Lehetett transzfert is foglalni, hogy a lehúzós taxisok ne rajtunk gazdagodjanak meg a reptér és a szálloda között. Bocsánat, tuti van kivétel, de fizettem már Párizsban 160 eurot egy útért, Bagkokban is próbálkoztak hogy nem működik a taxióra – presze amikor mondtam hogy ok, kiszálltam és átültem egy másikba, akkor közben utánamszóltak hogy mégis megy…

Meg tudjuk venni a jegyeinket a kinti programokra előre. Akár múzeumbelépő kártyát vagy közlekedéshet jó City Pass kártyát szeretnénk. De még egyéni idegenvezetőnk is lehet már itthonról.

IMG_7980Tudtad hogy a világon több mint 500 autókölcsönző cég van? Mert én nem. De a rendszerben ennyiből lehet választani, 30.000 helyszínen a világban. Párról hallottam már, de sokról sosem.

Amerikában a dollar nevű cégtől béreltünk 3 hétre egy Dodge Chargert. Hát az információnál tök hülyének néztek szerintem, de nekem akkor ott a dollár még fizetőeszköz volt, nem autókölcsönző cég neve. Elég nehezen találtuk meg Los Angelesben a kocsinkat, amit itthonról foglaltam. 🙂

IMG_7981Nos az utazáshoz kell még biztosítás. Poggyász, és baleset. Nem kerül sokba, viszont a kinti orvosi ellátás számlája miatt már hallottam hogy valaki el kellett adja az autját, hog yki tudja fizetni. Nos ezt nagyon nm szeretném. Én mindig kötöttem. Elmentem Pécsen egy alkusz irodába – akik sok biztosítóval állnak kapcsolatban, és ott kötöttem, amikor volt ügyfélfogadás. Kb odaúttal 1 óra volt az egész. Most 1 perc ettől kezdve. Németország egyik  komoly bizotosítócége van emögött, az ERV.

Ja eddig is volt 920 légitársaságtól repülőjegyfoglalási rendszer is az oldalon.

Nekem ami a legjobban tetszik, hogy nem nekem kell keresgetni a legjobb ajánlatokat, hanem a rendszer tényeg elvégzi helyettünk a sok sok beszállító ajánlata közötti legjobb árak kikeresését! Mivel sokat utazom, tényelg rengeteg időt nyerek ezzel.

IMG_7986

 

Nos ha valaki azt mondja ok, én nem ismerem a céget, miért mernék foglalni itt, akkor ha nem elegendő hogy svácban van bejegyezve, nézzétek meg a www.etoa.org weboldalon.

European Tourism Association tagja a cég. Ez nagyon komoly minősítés.

 

 

IMG_8054

 

Az autók szerelmeseinek mondom, hogy ismét gazdára talált egy Mercedes. Egy CLS 350. Sajnos most nem én kaptam autót, de örülök neki hogy nagyon komoly üzlet ember kezébe került 🙂 Gratulálok a munkásságáért, megérdemelte tényleg.

 

 

Külön öröm volt, hogy sokan odajöttek hozzám és mondták, mennyire sokat segített nekik a tavasszal megjelent könyvem. Megérte dolgoznom vele, most már látom. Remélem sok ember utazásának a jobbátételében segít a továbbiakban is.

 

Ha érdekel téged is, hogy spórolhatsz a szállásfoglalással, vagy hogy kereshetsz te is komoly pénzt az interneten, kattints ide, és megmutatom neked is.

MT reptéren könyvemmel

 

Üdvözlettel:

Merényi Tamás

utazásspecialista
info@merenyitamas.hu
skype:merko73
+36 70/319-0340