Holnap sok ember közelebb kerül az álmához!

Sok ember szerint már tudja mit csinálok, szerintem pedig csak pár. Aki egy napját hajlandó lenne magáért feláldozni, az közelebb kerülne sokkal ahhoz, hol is vagyunk, vagy mit is tehetünk magunkért és a környezetünkért.

Szerintetek hány százaléka az embereknek hajlandó tenni saját magáért valamit? Nagyon kevés. Arra sem nyitott sok, hogy meghallgasson valamit, hogy aztán dönteni tudjon. Ez elég szomorú. Van egy kedvenc mondásom, ha mindei ugyanazt teszed, akkor hogy várhatsz a végén más eredményt? Gondold végig.

Soha nem hallgattál meg egy ilyen napot, ottani előadókat, olyan embereket, akik közül már többen dollármilliomosok. Tőlük tanulhatsz, sokan elmondják mit tettek ezért. Ha nem akarsz dollármilliomos lenni, akkor is hasznos tanácsokat és receptet szerezhetsz azért, hogy előrébb juss. De valamit kell tenni érte. Pl ülni a kocsiban Pestig, majd ott 10-től kb 20-21 óráig és figyelni. Figyelni azt, hogy akiknek már sikerült, azok hogy csinálták. Ott sokmindenre fényderül.

És tudjátok, erre a retentően egyszerű dologra sem hajlandó, csak az emberek nagyon pici része. Hogy saját magáért, a családjáért valamit megpróbáljon. Nem pont ezt, VALAMIT. Az hogy ez miért van, szülők, iskola, média az majdnem mindegy.

Egyvalami biztos, az embereknek a 80-90%-ának nincs célja. Fogalma sincs mit fog csinákni nyáron. Hova megy nyaralni, vagy a lakását újítja fel, vagy elolvas 4 könyvet. Csak van, ellátja a szükségleteit. Ennyi.

Nézem picit a facebookot. Tök jó, mert látszik belőle az emberek mivel foglalkoznak. Itt megint nem megyek bele a politikába, nem mondok neveket, de látom hogy vannak aki folyton vagy A vagy B párot vagy annak ismert embereit szidják. Kérdezem én, valaha előrébb jutnak ezáltal? Tudom hogy hangot kell adni a véleményünknek, de nézzük reálisan. Ha szeretnék elmenni pl. Prágába 3 napra, finomat enni, megnézni egy karácsonyi vásárt, akkor ahhoz a célhoz bárki szidása közelebb visz?

A holnapi napra sokan távoli országokból jönnek. Lesz aki 13 órát repül ezért. És képzeljétek el, van aki Pestről nem jön el. Mik a kifogások? Épp csalja a párját valakivel. Vannak sokan aki azt mondja, sokat kell dolgoznia. Aha, de az idejét ő osztja be, vállalkozó. Minden rendben van ott, ahol valaki nem tud egy picit kiszakítani a szombatjából? Ha eljönne, megköszönné a végén, de mivel nem is tudja mire mond nemet, így nem valószínű hogy tényleg nagyon sikeres lesz. Volt akit az anyukája beszélt le az üzletről. Ennél már csak a suzukis szomszéd a legjobb, aki épp mnkanálküli. Anyuka valyon tudta azt, mitől fosztja meg a gyermekét? Meghallgatta mire mondott nemet?

Sajnos sok a csalás, sokan másoktól kölcsönkérnek, nem adják vissza, különböző trükkökkel kicsalnak pénzt valamire, ami persze nem jó. És utána az emberek már bezárkóznak, beletörődnek a sorsukba. Azt mondják, nekem ez jutott, örülök hogy van mit enni stb. Megnézik a hiradót, és azt mondják másoknak sokkal rosszabb… És eldobák az álmaikat. Lemondanak róluk.

Nos a holnapi nap egyvalamit biztos ad. Egy eszközt, amit ha akarsz használhatsz, hogy az álmod a tiéd legyen. Bármi is az, de ha akarod ott megtalálhatod. Köszönöm a vezetőknek, hogy ezt létrehozták nekünk. Én már tudom, hogy az életem egyik legjobb dolgába csöppentem. És azt is tudom, hogy a nyitott emberekkel el tudjuk érni a céljaikat. A többiek meg sosem fogják érteni, hogy ez hogy történhetett.

Kívánom hogy tudd látni a jót is, és ne hagyd hogy az energiavámpírok nyerjenek a közeledben.

Akik eljönnek, szerencsére rengetegen, teszek majd fotót ide. Azok olyan töltetet kapnak, hogy hónapokig táplálkoznak belőle. Itt ki fog derülni, hogy milyen fejlesztések voltak, hol tart az online turizmus iparága… Megírom, hamarosan, mik a fejlemények.