Fireflies 5 éves születésnap 2016

Fantasztikus rendezvényen vagyunk túl. Cégünk 5 éves lett. Ez ugye sokmindent jelent. Ha egy vállalkozás nem életképes, nincs benne hosszútávú perspektíva, és nem ad megoldást emberek problémáira, akkor az elbukik. Persze lehet még sok sok ok, de ezek tuti kellenek.

Merényi Tamás Fireflies 5 éves születésnap 2016 IMG_8897

Rengeteg ember előtt beszéltek az igazgatók a fejlesztésekről. Tényelg bámulatos, amit még kaphatunk. Már a multkori rendezvényen azt mondat, ha nem javítanak semmit az egészen, nekem már mint gyakorlott utazónak így is jó életem végéig. Pont tudok választani sokszázezer vagy millió hotelből. Mindenféle van mindenhol. Már van biztosítás is. El is vesztettem egy régi családi barátot miatta… Tényeleg sajnálom, de így alakult.

Felhívtam Lacit, aki már nagyon rég óta csinálja a biztosításaim – végtelenül profi és kedves ember – hogy már nem megyek hozzá utasbiztosítást kötni többet, mert a rendszerben 1 kattintás gyorsabb, mint bemenni a belvárosba, valahol összefutni vele, parkolójegyet meg üzemanyagot fizetni stb. Gondoltam ennek kapcsán ismét megmutatom neki hova is fejlődött a cég, miért is használom 4 éve a rendszert. És hogy ugye az ő piacuk egy részét elveszi az internet. Autóbiztosítások a N****en köthetők, és most még a poggyász balaeset biztosítás is elkerül idővel. A hosszútávú perspektívája nem jó a cégének. Persze ezt nem mondtam, de a statisztikákból biztos látják. Sval megmuatattam neki a rendszert, adtam neki prospektusokat cd-t hogy megnézhesse őket. Mondtam hogy jelentkezem, de nem veszi fel a telefont azóta. Nem a 3000 Ft-ot sajnálom, mert a kontakt anyag ennyibe került nekem – hanem azt hogy egyéb biztosítások miatt még fordultam volna hozzá. Épp egy ingatlanvásárlásban vagyok, és a lakáshoz kötnék vele biztosítást, de mivel 6-szor kerestem és nem hív vissza, valószínűleg másnál kell elköltsem a pénzem.

Nos egy kis kitérő után folytatnám miért is jó egy ilyen rendezvény. Az első kb 1-1.5 órában elmondják a cég miket ígért fejlesztések terén, mik lettek kész, mik lesznek meg pár héten belül. Kikkel sikerült szerződéseket kötni, és mit kapunk meg a szolgáltatásokhoz.

Egy két dolgot kiemelnék, a teljesség igénye nélkül.

IMG_8865 Last minute booking aznapra

 

1. Aznapra is foglalhatunk szállást. Na ez már nagyon kellett. Budapestre ha megyek, van hogy nem végzek 1 nap alatt, és csak a nap végén derül ki. Ez jól jöhet.

Nembeszélve arról, amikor Afrikában dzsippeztünk elég durva terepen, és fogalmunk sem volt hogy meddig tudunk eljutni, jól jött volna. Volt hogy a kecskepásztort béreltük fel, hogy kivigyen minket a kősivatagból, amiben másfél éve olyan esőzés volt, hogy elmosta az utat és katonai navigációs térképek ide oda, de bizony nem találtuk a kiutat. Így hogy mondjuk meg előre hova kérjük a szállást. Szóval ennek van igazi előnye sztem.

2. Megújítják a nyitóoldalt. Még szebb lesz, aminek örülök 🙂

IMG_8871 Megújított nyitóoldal

 

Külön lesz a biztosítás menüpont.

150 000 új szálláshelyet csatlakoztattak a rendszerhez. Na bevallom ez már felesleges volt. Pl most megyünk Rómába, feldob vagy 2500 szálláshelyet a kereső. Szűrök ezerrel, majd még mindig van 250 körüli. Hát max 7-8-at megnézek és pont választok egyet. 250-et aki végignéz egyesével annak türelemből Nobel díjat kérvényezek…

A következő fejlesztések hamarosan meglesznek – hajrá programozók, tudom nagy meló.

 

Na ez már igazán fontos. Sok sok embernek mutatva a rendszert, érdekes kéréseik voltak. Persze jogos egy kutyabarátnak, hogy melyik hotelbe viheti el a kedvencét. Hol van konditerem (ez párom miatt fontos, mindenhol ezt kérdezte eddig). ÉS persze a legfontosabb a családoknak az összenyitható két szoba. Hurrá végre!!!

IMG_8880 Még több szempont szerinti keresés

Külön lesznek még apartmanok, bekerülnek a vtours ajánlatai is a rendszerbe. Sok hotelnél megoldják hogy ne csak angolul lehessen látni a leírást (a google fordítóazért segített az angolul nem beszélőknek…)

Egy szónak is száz a vége, még jobb lett a rendszer. Ja majdnem kimaradt, azok akik nem értették hogy pontosan mit csinálunk és még mindig az árösszehasonlításoknál akadtak el van eg yjó hír, 155%-os, jelenleg a piacon legmagasabb pélnzvisszafizetési garancia lesz hamarosan. Tehát aki nagyon keresgetett, az végre a lényegre koncentrálhat.

Hogy mit is értek ez alatt, hogy a rendelkezésre álló idő és pénz mennyisége alapján azt választhatja ki a rendszerünkben, hogy melyik az az út, ami neki a legtöbb, számára legjobb élményt adja. És ez a fontos. Barátokkal, családdal olyat csinálhassanak, ami a legnagyobb örömet okozza nekik.

A Fireflies és ez a rendszer csak egy eszköz lehet az utazóknak, hogy minél többet érhessen a zsebükben lévő pénz. Tudom sokan nem bíznak abban, hogy kinek adják a pénzüket. Ezért még a rendszeren tovább finomítottak, a nagy beszállítókkal lévő új megállapodás értelmében rengeteg helyen a helyszínen is lehet fizetni.

ÉS azt hiszem a fenti bekezdést olvassa el mindenki. 4 év alatt azt látom, honan hova jutottunk. ÉS tényleg, azok akik még mindig rengeteg weboldalt nézegetve foglalják le a szállásukat szeretném megjegyezni, már rég tovább léptünk ezen. A legjobb rendszert mutatjuk meg az embereknek. A legtöbbet tudnak itt spórolni. Minden megvan – na jó, a tengerjáró utakat nagyon várom, de szerintem meglesz az is idővel – csak megmutatjuk az utazóknak, hogy használják és ennyi. Fizet érte a cég. Persze nem muszáj ajánlani ha van jobb eszközöd a boldogulásra, légy törzsutas.

Sok utazást kívánok, és azt hogy tudj nyitott szemmel nézni a világra. Légy nyitott az új dolgokra, hidd el veled is történhetnek jó dolgok.

 

Ha érdekel téged is, hogy spórolhatsz a szállásfoglalással, vagy hogy kereshetsz te is komoly pénzt az interneten, kattints ide, és megmutatom neked is. Keress meg akár telefonon is nyugodtan.

MT reptéren könyvemmel

Üdvözlettel:

Merényi Tamás

utazásspecialista
info@merenyitamas.hu
skype:merko73
+36 70/319-0340