Adventi kedvelt úticélok – Pozsony, Krakkó

Folytassuk karácsonyi helyszín bemutatásainkat.

Pozsony

Miért is pont Pozsony? Viszonylag közel van. Pestieknek autópályán igen vonzó még gyermekkel is. Nem kell sokat autózni. Az óvárosa csodaszép. Gyalog bebarangolható, számos étterem, kávézó található itt.

Pozsony advent

 

Hol szálljunk meg?

Hotel Devin a fireflies.com-on: 147 USD azaz 42230 Ft.

Devin térkép

 

Ugyanez a booking.com-on 59.895 Ft, tehát 40%-kal olcsóbb a fireflies.com-on! Az azért nem kevés! ÉS a térképen láthatjuk, hogy nagyon jó az elhelyezkedése a város bebarangolásához.

Hotel Devin
Devin booking

 

Krakkó

Magyarország északibb részén lévőknek kocsival megközelíthető és csodaszép úticél Krakkó. Számos színházával, királyi palotájával és székesegyházával, tényleg jó pár nappos alternatíva.

Kisebb pénztárcájúaknak ezt ajánlom: (24%-kal jobb az ára a booking.com os árnál.)

Chopin FF

 

Chopin Booking

Chopin booking ár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsit aki jobbat szeretne:

Galaxy FF

Látszik az ábra jobb oldalán, hogy a tripadvisor értékelése is igen jónak mondható a hotelnek. 2 főre 2 éjszaka 33513 Ft reggelivel. 4 csillagon a reggeli is van fejenként naponta vagy 5000 Ft.

Galaxy Hotel eleje

Galaxy Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos, ez nem órák hosszat tartó keresgélés eredménye, hanem a rendszer kikeresi a legjobb ajánlatokat 1 percen belül.

 

Több mint három éve utazom és foglalok szállást itt, és nyugodtan mondhatom, hogy sokkal több helyre eljutottam ugyanannyi pénzből, mintha máshol foglaltam volna. És nem kell attól tartanom, hogy eltűnnek a pénzünkkel, mint sajnos pár tönkrement utazási iroda, a svájci cég tagja az ETOA szövetségnek. Utána lehet nézni.

ETOA Membership 2

 

Miért ennyire jók az árak? Mert sok sok beszállítóval dolgoznak, a világ lenagyobb és legjobb online turisztikai rendszereit tömörítik össze egy helyen. A teljes palettáját átfogja jelenleg a turizmusnak. Foglalhatunk szállást, repülőjegyet, transzfert, jegyeket vehetünk előre múzeumokba, helyi programokra, köthetünk biztosítást és akár 500 cégtől autót is bérelhetünk.

IMG_5837

Ha valakinek ez nem elég, akkor azért elárulom, 5 év alatt 93 országból utaznak velünk. Azért ez vállalkozói szemmel sem rossz ugye?

Majd 4 éve figyelem a cég fejlődését, és azt mondhatom a profizmus magas fokát látom.

 

Ha érdekel téged is, hogy spórolhatsz a szállásfoglalással, vagy hogy kereshetsz te is komoly pénzt az interneten, kattints ide, és megmutatom neked is. Keress meg akár telefonon is nyugodtan.

MT reptéren könyvemmel

Üdvözlettel:

Merényi Tamás

utazásspecialista
info@merenyitamas.hu
skype:merko73
+36 70/319-0340